Perry-kleur

 

Perry Willard

 

E: p.willard@capazbv.nl

 

Perry trad in 1994 in dienst bij Poelmann van den Broek Advocaten in Nijmegen als ondernemingsrechtadvocaat. Van 2003 tot 2015 was hij vennoot en van 2008 tot 2014 had hij daar ook de functie van directeur. Zijn praktijk bestond met name uit ondernemers uit het MKB+ en het grootbedrijf. Hij  stond hen bij in het geval van overnames, fusies, (aandeelhouders)geschillen en algemene contracten.

 

“Procesfinanciering is een heel interessant concept. Als advocaat had ik geregeld te maken met sterke vorderingen, waarbij een cliënt dan toch besloot om de zaak niet voort te zetten. Vanwege het risico, maar ook vanwege de onzekerheid over het verloop. Capaz helpt rechthebbenden in financiële zin en op het procedureel-organisatorische vlak. Voor mij was dat aspect de aanleiding om Capaz op te richten.”

 

Tom Lenting

 

E: t.lenting@capazbv.nl

 

Nog voordat Tom zijn studie Marketing afrondde, startte hij in 2003 met zijn eerste onderneming. Hij hielp medestudenten een bijbaan te vinden. Dit bedrijf ontwikkelde zich in 10 jaar tijd tot een van de grotere HR dienstverleners in Nederland. In 2014 werd het bedrijf overgenomen.

 

“Vanaf midden 2015 ben ik samen met Perry en Twan bezig om Capaz op te zetten. Ik richt mij met name op de ‘voorkant’ van Capaz; hoe zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk mensen kennismaken met de unieke propositie van Capaz.”

Twan-kleur

 

Twan Konings

 

E: t.konings@capazbv.nl

 

Twan werkte na zijn studie ruim 5 jaar bij PwC. In 2000 richtte hij samen met zijn compagnon Konings & Meeuwissen op. Inmiddels is Konings & Meeuwissen een gevestigde naam in accountancy en belastingadvies. Op vier vestigingen werken zo’n 90 medewerkers.

 

“Bij Capaz breng ik vooral de ondernemerszin en no-nonsense-mentaliteit mee. Wij combineren vakinhoudelijke expertise met een zakelijke en doortastende aanpak. Ik zie grote kansen voor Capaz om landelijk een stevige marktpositie op te bouwen.”

 

 

 

 

Imke Verhaegh

 

E: i.verhaegh@capazbv.nl

 

Imke studeerde in 2020 af aan de Radboud Universiteit in Nederlands Recht. Sinds september 2020 is ze in dienst bij Capaz Procesfinanciering.