Over Capaz

In Nederland heeft iedereen toegang tot rechtspraak. Wie zich onrechtmatig behandeld voelt, kan de rechter om een oordeel vragen. Dat is de theorie. In de praktijk blijven veel terechte claims en vorderingen liggen. Rechthebbenden willen of kunnen vaak geen tijd en geld investeren in een zaak die mogelijk lang duurt en veel initiële kosten met zich meebrengt.

 

Het vermogen om uw gelijk wel te halen

Capaz Procesfinanciering ondersteunt u en uw adviseur. Capaz betekent letterlijk: in staat gesteld, bij machte zijn. Zo stellen wij particulieren en bedrijven in staat terechte claims voor de rechter te brengen. Capaz investeert succesvol in kansrijke rechtszaken. Wij hebben het vermogen om uw rechtszaak tot een goed einde te brengen. De onderscheidende kracht zit in de mensen van Capaz: die brengen juridische expertise, ondernemerschap en financiële zekerheid bij elkaar.

 

Juridisch hoogwaardig team

Capaz heeft een breed netwerk aan specialisten waar u en uw advocaat op elk moment – zonder extra kosten – een beroep op kunnen doen. Dat kan uw zaak extra gewicht en juridische slagkracht geven. Dat betekent dat als wij uw zaak accepteren, u een volledig toegewijd en juridisch hoogwaardig team op de achtergrond heeft.

De organisatie zelf wordt geleid door mr Perry Willard,  Tom Lenting en Twan Konings. Zij staan garant voor ruim 20 jaar juridische ervaring, kennis van de advocatuur en de rechtspraktijk en de financiële zekerheid van Capaz als partner.